Topcon kizárólagos magyarországi importőr


Cégünk 2018. június 18-ától a TOPCON mezőgazdasági termékkínálatának kizárólagos hazai importőre. Meggyőződésünk, hogy magas szintű terméktámogatást csak specialista szakemberekkel lehet nyújtani, akik napi szinten kizárólag az adott márka eszközeivel foglalkoznak és azokat készség szinten ismerik. Ennek az eszmének a jegyében állítottuk össze csapatunkat. Valamennyi kollégánk több éves tapasztalattal rendelkezik TOPCON eszközök beszerelésében és üzemeltetésében, legtöbben a TOPCON mezőgazdasági vonalának hazai bevezetése óta foglalkoznak a márka megoldásaival. Célunk, hogy hatékony és költséghatékony megoldásokkal lássuk el Partnereinket. Gépfüggetlen precíziós mezőgazdasági termékforgalmazóként elsősorban a meglévő gépparkokat igyekszünk a kor kihívásainak és a felhasználók elvárásainak figyelembevételével alkalmassá tenni a legmodernebb technológiák használatára. Termékkínálatunkat a hazai precíziós gazdálkodási igények és trendek figyelembevételével állítottuk össze és a TOPCON eszközök mellett kínálunk korrekciós szolgáltatásokat, gépüzemeltetési-flottakövetési megoldásokat, valamint vállaljuk standard és egyedi gyártású kábelkorbácsok tervezését és gyártását.

Szakembereink GPS szervizeléshez teljesen felszerelt szerviz autókkal és a jellemző tételek raktárról történő kiszolgálásával az ország teljes területén, versenyképes árakon vállalják új eszközök telepítését és meglévő rendszerek szervizelését, karbantartását.

Amennyiben egy lelkiismeretes és profi csapatra szeretné bízni precíziós eszközeinek beépítését és szervizelését keressen bennünket bizalommal!