PRÓBAVIZSGA TÁJÉKOZTATÓ - kérjük figyelmesen olvassa át!

A PRÓBAVIZSGA bármely időpontban elérhető egy internetkapcsolattal rendelkező okoseszközről egy egyszerű önregisztráció után a tájékoztató alatt található BELÉPÉS gombra kattintva.

A regisztráció során megadott adatait bizalmasan kezeljük, regisztráció előtt kérjük figyelmesen olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat!

Az online feladatsor oktatók által lett összeállítva az aktuális Képzési és Kimeneti Követelmények figyelembe vételével, azonban a hivatalos szakmai interaktív vizsga feladatainak megjelenése, tartalma ettől eltérő lehet.

Egy sikeres Próbavizsga nem jelent garanciát a hivatalos szakmai vizsga sikeres teljesítésére, nem befoláysolja annak eredményességét, csupán gyakorlásra szolgál! Felhívjuk figyelmét, hogy a Próbavizsgán nem léphet vissza az előző feladatokhoz, a hivatalos szakmai vizsgán azonban lehetősége van egyszer visszatérni egy-egy feladathoz, amennyiben annak megoldásába korábban még nem kezdett bele!

Sok sikert kívánunk!

A tesztet csak egy alkalommal lehet kitölteni!

Maximum: 100 pont

Minimum: 40 pont (40 %)

Időtartam: 60 perc


A vizsgára való felkészüléshez segítséget nyújthatnak a megújult szakképzésre szabott modern tankönyvek, melyek megvásárlása a könyvek címeire vagy képeire kattintva lehetséges a szega.hu könyvkiadó oldalán.

Szakácsok ügyviteli feladatai

Vendégtéri értékesítés alapjai

Ételkészítés alapjai

Cukrászati termelés alapjai

Turisztikai és szálláshely-szolgáltatási tevékenység alapjai

Pincér leszek I.

Szakács leszek I.

Szakács leszek II.

Cukrász leszek I.

Élménytelibb tanulást és sikeres vizsgát kíván az Oktinet fejlesztő csapata valamint a könyvek szerzői!    

   

Help with Search courses