PRÓBAVIZSGA TÁJÉKOZTATÓ - kérjük a kiválasztott interaktív vizsgafeladatsor kitöltése előtt figyelmesen olvassa át!

Az ingyenes INTERAKTÍV PRÓBAVIZSGA gyakorlásra szolgáló tesztfeladatsor, NEM HIVATALOS VIZSGA! A teszt bármely időpontban elérhető egy internetkapcsolattal rendelkező okoseszközről egy  önregisztráció után (az alábbi videó bemutatja) a tájékoztató alatt található BELÉPÉS gombra kattintva. A regisztráció visszaigazolásához egy működő e-mail címre lesz szükség.

A regisztráció során megadott adatait bizalmasan kezeljük, azt harmadik félnek nem adjuk ki! Regisztráció előtt kérjük figyelmesen olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat!

Az online feladatsor oktatók által lett összeállítva az aktuális Képzési és Kimeneti Követelmények figyelembe vételével, azonban a hivatalos szakmai interaktív vizsga feladatainak megjelenése, tartalma, pontozása, kerekítési szabályai, stb. ettől eltérőek lehet.

Egy sikeres Próbavizsga nem jelent garanciát a hivatalos szakmai vizsga sikeres teljesítésére, nem befolyásolja annak eredményességét, csupán gyakorlásra szolgál! Felhívjuk figyelmét, hogy a Próbavizsgán nem léphet vissza az előző feladatokhoz, a hivatalos szakmai vizsgán azonban lehetősége van EGYSZER visszatérni egy-egy feladathoz, amennyiben annak megoldásába korábban még nem kezdett bele!

A tesztet csak egy alkalommal lehet kitölteni!

Maximum: 100 pont

Minimum: 40 pont (40 %)

Időtartam: 60 perc

A Próbavizsgához és a szakmai vizsgához is sok sikert kívánunk!

A regisztráció folyamatát segíti a következő videó.

 

 


A vizsgára való felkészüléshez segítséget nyújthatnak a megújult szakképzésre szabott modern tankönyvek, melyek megvásárlása a könyvek címeire vagy képeire kattintva lehetséges a szega.hu könyvkiadó oldalán. A kiadó oldalán lehetősége van betekinteni a könyvek tartalmába is.

Szakácsok ügyviteli feladatai

Vendégtéri értékesítés alapjai

Ételkészítés alapjai

Cukrászati termelés alapjai

Turisztikai és szálláshely-szolgáltatási tevékenység alapjai

Pincér leszek I.

Szakács leszek I.

Szakács leszek II.

Cukrász leszek I.

A kello.hu oldalon található tankönyvlistában GS-8-as kóddal a következő tantárgyak neve alatt találhatóak a tankönyvek:

- Termelési, értékesítési és turisztikai alapismeretek

- Anyaggazdálkodás, adminisztráció, elszámoltatás

- Cukrászati berendezések-gépek ismerete, kezelése, programozása, Cukrászati termékek készítése, Előkészítés

- Előkészítés és élelmiszerfeldolgozás, Ételkészítés-technológiai ismeretek

- Értékesítési ismeretek, Étel- és italismeret, Vendégtéri ismeretek


Bármilyen észrevétel, visszajelzés, kérdés, belépési nehézség esetén a következő e-mail címre írhatnak: oktinetmail@gmail.com.

Élményteli tanulást és sikeres vizsgát kíván az Oktinet fejlesztő csapata valamint a könyvek szerzői!
    

   


Próbavizsga BELÉPÉS: