Accent Hotels Karrier

Az Accent Hotels Magyarország egyik legszínesebb és legdinamikusabban fejlődő szállodalánca. Portfóliónkban az osztrák síhotelektől a kastélyszállón és az üzleti szállodákon keresztül a négycsillagos wellness hotelig minden fellelhető. Mi az Accent Hotels-nél azért dolgozunk, hogy vendégeink mindig elégedetten távozzanak, és visszatérjenek hozzánk.

Ezt a küldetést csak jól képzett, elkötelezett, elégedett munkatársak segítségével érhetjük el. Éppen ezért megalkottuk az Accent Hotels Akadémiát, melynek segítségével kollégáink felkészültebben, magabiztosabban tudják napi feladataikat ellátni. 7/24-ben elérhető, szemléletes interaktív tartalmainkkal könnyebb a szükséges ismeretek elsajátítása.

F&B/Pincér ismeretek

Az értékesítési munkatársak megjelenése, viselkedése, beszédstílusa, szakmai tudása befolyásolja leginkább vendégeink közérzetét.

Ezért mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy megszerezzük azokat a képességeket, fejlődjünk azokon a területeken, ahol még hiányosságaink vannak.

Kurzusunk a legalapvetőbb szakmai fortélyokat és helyes magatartásbeli ismereteket mutatja be.

HK/Emeleti munkafolyamatok

A szálláshely tisztasága és rendezettsége nagyban hozzájárul a vendégek komfortérzetéhez.

A közösségi terek és folyosók, valamint a szobák takarításánál mindenképp előny, ha egy munkatárs rendszerető, energikus és hatékony, de nagyon fontos az is, hogy kellően diszkrét legyen. Hiszen a szálloda különböző lakóegységei (lakosztályai, szobái, apartmanjai, stb) a vendégek privát tereként szolgálnak tartózkodásuk alatt. 

Ebben a kurzusban a higiéniai és szakmai ismereteken túl foglalkozunk a diszkréció és helyes kommunikáció elveivel is.