Milyen vizsgákon lesz rá szükséged?

·         cukrász szakmai írásbeli vizsga 

·         pincér szakmai írásbeli vizsga 

·         szakács szakmai írásbeli vizsga

·         vendéglátóipari írásbeli érettségi  

·         vendéglátásszervező írásbeli vizsga


72 szakmai videó és a hozzájuk tartozó tesztek a következő témákban:

Tömeg-, veszteség-, tömeggyarapodás, árképzés alapszint, középszint és haladószint, termelékenység, bér-, bérjellegű költség, jövedelmezőség, készletgazdálkodás, áruforgalmi mérlegsor, elszámoltatás alapjai, raktár elszámoltatása, termelés, értékesítés elszámoltatása

Ezeket a videókat a feladat megoldása előtt megtekintheted, így könnyebben megérted az egyes tananyagokat, és segítséget nyújtanak a teszt kitöltésében is! Illetve segítségükkel ellenőrizheted tudásod, vagy felelevenítheted az eddig tanultakat.


ÖSSZESEN TÖBB MINT 150 TESZT. 
 A kurzust tananyagait, tesztjeit folyamatosan bővítjük, fejlesztjük és aktualizáljuk.


A kurzusok ára 6 000 Ft/60 nap (100 Ft/nap)


BEIRATKOZÁS (FIZETÉS ÁTUTALÁSSAL) - FELKÉSZÍTŐ CSOMAGOKNÁL CSAK ÁTUTALÁS LEHETSÉGES!

BEIRATKOZÁS (FIZETÉS PAYPALLAL VAGY BANKKÁRTYÁVAL)

Amennyiben beiratkozás során PayPallal vagy bankkártyával szeretnél fizetni, regisztrálj egy új fiókot, és kövesd az e-mail-ben kapott lépéseket!


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ


Az OKTINET-ről írták: 

"Vendéglátásszervező tanfolyamra jelentkeztem egy iskolába. A tanfolyam közepénél azt éreztem, hogy elég sok és tömény az anyag, és valahogy kevés, amit az iskolában kapok. Elkezdtem a google-ben keresni olyan plusz segítségeket, amivel könnyeben tanulhatok és könnyebben készülök fel a vizsgára. Találtam sok jegyzetet meg pár feladatot, de azon kívül  az oktinet oldala volt, amiről még nem hallottam. Rájuk írtam az oldalon, hogy ki szeretném próbálni. Tetszettek az összeszedett anyagok, amivel gyakorolhatok, de a legszuperebb a gazdasági számítások, ahol videós anyagban le vannak vezetve a képletek és próbafeladatok is. Talán abban is kellett a legnagyobb segítség. Abszolút érthető módon van megcsinálva. Volt párszor, hogy írtam nekik, de mindig hamar válaszoltak és segítettek, ha elakadtam. Köszönöm a lehetőséget. Örülök, hogy megtaláltam az oktinetet, mert nehéz dolgom lett volna a vizsgán. További sok sikert és tanulót kívánok.
Üdv,
D. Sándor
"